5eurohopper > How It Works

English-Language-Flag-1-icon

Hoe werkt het?

hoe-werlt-dat

 

U moet zich registreren om te kopen of te verkopen op 5eurohopper.nl. Registratie is helemaal gratis! Wanneer u een Hopper met succes verkoopt zal het bedrag van deze verkoop worden bijgeschreven op uw account balans minus 20% service kosten.

€ 5,00 verkoop wordt € 4,00 gecrediteerd op uw PayPal rekening

€ 10,00 verkoop  wordt € 8,00 gecrediteerd op uw PayPal rekening

€ 15,00 verkoop  wordt € 12,00 gecrediteerd op uw PayPal rekening

€ 20,00 verkoop  wordt € 16,00 gecrediteerd op uw PayPal rekening

Terugbetalingen

ALLE VERKOOP IS DEFINITIEF. vijfeurohopper zal geen betalingen voor geannuleerde orders terug naar PayPal betalen. De terugbetalingen worden gedaan op de rekening van de koper en worden ter beschikking gesteld voor toekomstige aankopen op vijfeurohopper.Kopers kunnen geen terugbetaling  vragen na ontvangst van de bestelde dienst, tenzij de dienstverlening niet was zoals beloofd. Bestellen van een illegale dienst kan er toe leiden dat de verkoper en koper aansprakelijk zijn voor eventuele juridische problemen die gebeuren als gevolg van de transactie.Verkopers en kopers identiteit is altijd anoniem. Om de anonimiteit van onze gebruikers te beschermen, wordt het verstrekken van e-mailadressen Skype / IM gebruikersnamen of andere persoonlijke contactgegevens niet toegestaan. Alle communicatie, informatie en bestanden uitwissellingen van gegevens moet uitsluitend worden uitgevoerd met behulp van 5eurohoppers berichten en communicatiesysteem.

Meer weten?

Klik op de foto als u hem goed bekeken hebt voor de uitgebreide handleiding en tips om met succes te verkopen op 5eurohopper.

UA-80229867-1 support
Need Help?
Skype Chat
Faq & Tutorial
How it works
Support Ticket