5eurohopper > Games op vijfeurohopper

Wie daag jij uit?

Hier kun je gratis diverse games spelen en meedoen met toekomstige maandelijkse wedstrijden waar prijzen mee gewonnen kunnen worden! Wie daag jij uit? Nodig je vrienden uit op Twitter en Facebook en ga de competitie aan.

Hopper-gameDe games zullen met de tijd regelmatig worden aangevuld zodat wij een leuke collectie kunnen aanbieden aan onze leden. Hieronder vind je de eerste game van vijfeurohopper.nl en meerdere zullen spoedig gaan volgen zover ons budget het toe laat. Ook gaan we van start met het organiseren van wedstrijden waar prijzen mee zijn te winnen. Zo hebben wij nog veel meer in de planning om jullie op een leuke manier bezig te houden en meer dan games alleen! Zoveel dat ik er zelf een beetje dol van wordt! Maar het zou geen goede website worden als ik mijn eigen schoenen ga voorbij rennen,  dus doe ik alles stap voor stap en neem hier dus de tijd voor om misstappen te voorkomen! Als je suggesties hebt die een mooie aanvulling zouden zijn voor onze site, dan zijn die van harte welkom!

Stuur gerust een support ticket met als onderwerp ‘Suggesties’ en laat ons jou wens of idee horen!  Niets is gek genoeg hier. Weet je leuke games om ons aanbod te versterken? Heb je een idee voor een leuke actie voor onze site en leden? Aarzel niet en meld het ons! Om de 100 inzendingen zal een leuk presentje gaan worden verloot. De winnaars zullen tevens hier op deze site worden vermeld met hun toestemming uiteraard!

Hou je email of deze pagina dus goed in de gaten zodat jullie weten wanneer het feest gaat beginnen!

Mvg Ronny

Hopper-Game

 

Dit is een variant op het wel bekende memory alleen is dit een graadje moeilijker! Hoe slim ben jij? Vergelijk met anderen en daag je vrienden uit via Twitter en Facebook!

UA-80229867-1 support
Need Help?
Skype Chat
Faq & Tutorial
How it works
Support Ticket