5eurohopper > faq & tutorial

English-Language-Flag-1-icon

Waarom 5eurohopper?

U kunt zich afvragen waarom u een dienst zoals 5eurohopper zou willen gebruiken, om met het genereren van inkomsten te beginnen.Natuurlijk is de hele basis achter dit concept dat je diensten aan anderen zal verkopen en bereid bent dat te doen voor slechts € 5 per “Hopper”. In werkelijkheid, kunnen een aantal dingen die u wilt aanbieden meer waard lijken dan € 5 op keer, maar het verkoopmodel is ontworpen om een betaalbare dienst aan te bieden die het voor de klanten makkelijker maakt om tot aankoop over te gaan. Als je erover nadenkt, € 5 is de perfecte prijs voor verschillende soorten diensten en zelfs voor sommige vormen van fysieke producten die goedkoop te versturen zijn.

En je maakt tevens kennis met uw klanten door te verkopen. Het is altijd een goed idee om te proberen om de producten of diensten die u kunt aanbieden voor € 5 per Hopper te zoeken. De belangstelling voor de 5eurohopper website zal sterk toenemen als meer en meer mensen hebben ontdekt van de koopkracht van slechts € 5 op 5eurohopper. De 5eurohopper website service is ook 100% gratis zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het hebben van maandelijkse servicekosten of abonnement kosten om deel uit te mogen maken van zo’n grote gemeenschap van kopers. U zult echter alleen € 4 winst ontvangen van elke verkoop als verkoper. De grote hoeveelheid verkeer naar de website zal u helpen verschillende verkopen voor uw producten of diensten te verwezenlijken .

Alle ervaringen op de site zijn oncontroleerbaar door de verkoper. Dit betekent dat voor elke positieve feedback die u ontvangt krijgt u een positieve beoordeling op je Hopper. Dit betekent ook dat u de hoeveelheid negatieve feedback scores die u krijgt kan verminderen door het verstrekken van een superieure dienst of product en het leveren binnen de afgesproken tijd . Sinds 5eurohopper een geweldige plek is om te verkopen, word van u verwacht dat u echt op de meest waarheidsgetrouwe en eerlijk mogelijke manier uw zaken zult doen op de site. Zorg ervoor dat u zich altijd aan de regels en voorschriften van 5eurohopper evenals de Algemene voorwaarden van 5eurohopper houdt!. Probeer nooit te scammen, of met oplichting producten of diensten aan te bieden en verwachten dat mensen gewoon je geld geven. 5eurohopper kan en zal voor de veiligheid en bescherming van u en onze andere gebruikers uw rekening evenals achtergehouden betalingen permanent blokkeren!

Uw 5eurohopper Account instellen

Een account aanmaken voor 5eurohopper kan op twee manieren.
De eerste methode is door het verbinden met Facebook Connect. Deze functie maakt het mogelijk om een account aan te maken met behulp van een bestaande Facebook-account.
U moet een gebruikersnaam kiezen en een geldig e-mailadres en akkoord gaan met de voorwaarden van de dienstverlening voor het account.
Dan zult U in staat zijn om mee te Hoppen met behulp van de gegevens die u hebt verstrekt. Zodra de 5eurohopper website uw keuze heeft geverifieerd in gebruikersnaam en e-mail, zal uw account worden aangemaakt.

Als 2de alternatief, aanmaken van een account is zeer vergelijkbaar met facebook en zal vereisen dat u een e-mailadres, een gebruikersnaam en een wachtwoord op geeft.
Zodra u akkoord gaat met de voorwaarden van de dienst en een eenvoudig rekenkundige probleem op lost om te bewijzen dat u een mens bent, kunt u klikken op de “Join” knop om uw account aan te maken.

De website verifieert de gegevens die u hebt verstrekt, en uw nieuwe 5eurohopper account word aangemaakt. Controleer uw e-mail (die u heeft gebruikt om het account aan te maken) om te klikken op de bevestiging link om het maken van een account te voltooien. Als u dit niet doet zal uw account beperkt zijn tot de activering is voltooid. Zorg ervoor tijdens het maken van uw 5eurohopper account dat:

• U een gebruikersnaam kiest die relevant is voor uw producten en diensten . Als je een populaire gebruikersnaam op andere sociale media platformen hebt, zoals Twitter bijvoorbeeld, kan dit helpen omdat uw Twitter-volgers je Hoppers op 5eurohopper zullen zien. Dit is erg belangrijk omdat het kan helpen uw klanten te laten begrijpen wat uw hopper inhoud. Natuurlijk kunt u kiezen voor een business type gebruikersnaam of zelfs een favoriete gebruikersnaam die u op andere websites gebruikt, maar het maakt het makkelijker om te vinden wat u aanbiedt als er relevantie in uw gebruikersnaam zit. Probeer zo professioneel mogelijk te zijn met uw gebruikersnaam terwijl u vriendelijk en uitnodigend blijft.

• Zoek een mooie foto voor uw profiel avatar. Een van de dingen die u wilt laten zien aan uw klanten
is dat u een “gezicht” heeft met uw Hopper. U kunt een foto van uzelf of een afbeelding gebruiken die staat voor wat u doet op 5eurohopper. Het toeval wil dat een aantal 5eurohopper verkopers, hoppers aanbieden waar ze gepersonaliseerde tekeningen of afbeeldingen maken van uw portret, dat gebruikt kan worden op 5eurohopper.

• Vul uw 5eurohopper profielpagina in. Dit is iets dat heel belangrijk is om toe te voegen met uw profiel foto die u heeft geüpload. Zorg ervoor dat u de tijd neemt om op zijn minst een paar zinnen over uzelf of uw bedrijf en wat u van plan bent aan te bieden op 5eurohopper te schrijven. Dit zal in principe erop lijken dat u er meer tijd in heeft gestoken dan alleen maar met het maken van het account en het invullen wat u aanbied!

• Vergelijk gerelateerde Hoppers met wat u van plan bent aan te aanbieden. Zo begrijpt u of u wel of niet een unieke service aan de mensen op het 5eurohopper platform aanbied.

Verkopen op 5eurohopper

Wat kun je verkopen op 5eurohopper?
Verkopen op 5eurohopper is niet iets dat bedoeld is moeilijk over te doen. Het eerste wat u hoeft te doen is erachter te komen wat u wilt verkopen op 5eurohopper voor slechts € 5. Er is een zeer grote selectie van dingen om uit te kiezen en u kunt zo origineel zijn als u wilt met uw favoriete producten en diensten die worden aangeboden. Houd in gedachten dat u iets wilt dat niet per se moeilijk is om te produceren en te leveren en wat op met uw gestelde termijn kan worden voltooid binnen een klein tijdsbestek om aan uw klanten te verkopen. Het is heel goed mogelijk om iets zeer eenvoudigs te produceren en te distribueren zonder dat het u een grote investering kost in tijd of geld. U wilt Hoppers die u eigenlijk meteen vanaf het begin mee kan starten, voor als iemand een bestelling plaatst u die meteen kunt aanbieden.

Hoppers

Hoppers zijn in principe taken of opdrachten die u kunt uitvoeren en die u aanbied aan uw klanten. Ze kunnen zelfs semiautomatisch zijn tot het punt waar het enige wat u hoeft te doen is beweging te krijgen om de bal aan het rollen te krijgen om wat nodig is te voltooien. Enkele eenvoudige Hopper ideeën zijn zaken als het versturen van tweets op Twitter over een product van een groot aantal volgelingen, het delen van banden met duizenden Facebook-vrienden, of het verzenden van een bepaalde hoeveelheid verkeer naar een website. Deze zijn in principe semiautomatisch en vereisen zeer weinig werk afgezien van wat er al is gedaan om een groot publiek voor de blootstelling te verwerven. Niet geautomatiseerde diensten zijn in principe dingen die u kunt doen, die enige tijd in beslag nemen. Ze kunnen van alles zijn van reviews, getuigenissen, telefoontjes voice-over werk, design concepten en andere creatieve diensten.
U bent wellicht ook geïnteresseerd in het type “entertainment” diensten als een verkoop punt. Enkele eenvoudige voorbeelden zijn de verkoop van video’s die u maakt van uzelf met uw gekste gezichten voor het promoten van een website of het maken van grappige beelden met beeld bewerking software.

U kunt zelfs chatsessies verkopen door een bepaalde tijd online door te brengen met iemand. Professionele diensten zijn ook niet uit de norm op 5eurohopper en kan variëren van het verkopen van SEO-diensten, het programmeren van vaardigheden, het schrijven of het creëren van content en zelfs tekenen of illustratie werk. Het aanbieden van advies of overleg diensten is ook een professionele service, maar kan worden aangeboden op een niet-professionele niveau op 5eurohopper. Als u besluit om diensten te verkopen, is het belangrijk om te begrijpen dat de mogelijkheid om opdrachten tijdig te voltooien niet alleen het voorkeur plan van aanpak moeten zijn, maar het ook zal helpen om positieve feedback te krijgen van uw kopers. Hoe eerder ze krijgen wat ze hebben besteld bij u, des te eerder kunnen ze onder de indruk zijn en zorgen voor een uitstekende positieve feedback voor uw Hopper.

Producten

Het andere onderdeel van 5eurohopper is dat producten worden verkocht voor 5. De artikelen moeten aan de koper worden afgeleverd die zal vereisen dat u in staat bent om dit te doen. Aanbiedingen voor producten moeten zo zijn dat ze worden geleverd aan de klanten nadat ze hun aankoop hebben gedaan. U kunt zorgen voor fysieke producten die zouden moeten worden verzonden naar de koper zodra ze je Hopper hebben besteld. Dit kan van alles zijn van ambachten, boeken, speelgoed, kaarten, briefkaarten, tekeningen, kunst en verder alles wat je zou kunnen bedenken voor een product dat de moeite waard is voor € 5. Digitale artikelen zijn ook toegestaan op 5eurohopper om te worden verkocht. Dit zijn dingen zoals e-books, rapporten, PDF-opgemaakte documenten, mini-ebooks, software, etc. Eigenlijk alles wat u bezit en legaal kan en mag verspreiden via e-mail of een download-link. Deze types van digitale items zijn meestal vooraf gemaakt en kunnen aan de koper worden geleverd binnen enkele minuten na het maken van een aankoop.

Aanbiedings-voorbeelden

Hoe maak je een winstgevende 5eurohopper Niche?
Natuurlijk wil je weten wat je nu kunt maken en beginnen met het verdienen van wat geld. De beste manier van handelen die je zou kunnen nemen is om een onderzoek uit te voeren naar een aantal Hoppers die al bestaan. Als U een idee heeft van wat u zou willen doen met uw Hopper, zoekt u gewoon een aantal van die ideeën op met “zoek hier uw Hopper”. Op deze manier wordt u gepresenteerd met resultaten van soortgelijke Hoppers die je zou kunnen bekijken en kan leren over wat anderen zoal bieden.

Als u bijvoorbeeld een specifieke hopper bekijkt, kunt u feedback lezen van klanten die aankopen van de specifieke Hopper hebben gemaakt. Uw onderzoek zal u helpen te begrijpen of een bepaald type niche winstgevender is gebaseerd op de populariteit van de Hoppers en hoeveel omzet ze hebben gemaakt. U ziet Hoppers met het aantal kopers, bijvoorbeeld, zal zijn opties die goed te kijken naar zijn. Eventuele specifieke bestaande Hopper dat u besluit om te kijken in staat zal zijn om u te voorzien van informatie over het aantal orders in de wachtrij en hoeveel positieve en negatieve feedback er zijn ontvangen voor het specifieke product of dienst. De wachttijd moet ook worden opgemerkt voor de populaire Hoppers als U wilt zien hoeveel tijd ze opzij zetten om de klus te klaren zodat u hier op kunt inspelen door bijvoorbeeld sneller te leveren dan de concurrent.

Terwijl sommige 5eurohopper verkopers slechts een wachttijd hebben van 24 uur, zult u merken dat meer en meer Hoppers periodes van wachten passeren van ruim een week lang. Dit is een goed idee, vooral als de Hopper zeer populair wordt en zo verschillende verkopen die ze krijgen in de wachtrij staan. Het is een goed idee om te kijken naar Hoppers, die eenvoudig te plannen, voor te bereiden en uit te voeren zijn om de beste winst te maken. Als voorbeeld nemen we een Hopper die u zou kunnen uitvoeren en u in staat brengt om € 4 winst te behalen (na de € 1 5eurohopper transactie) met slechts een paar minuten van het werk te bespreken. De Hopper zou kunnen zijn: “Ik zal voor € 5: een 60 seconden video maken van mezelf waarop ik uw website promoot! Je hebt dan alleen een aantal basisgegevens nodig van de koper, zoals de aard van de website, het website-adres en eigenlijk alles dat de koper zou willen dat u vertelt over hun website. Zodra dat is gebeurd, kunt u regelen wat u wilt zeggen in de video in de volgorde die u wilt, lees het over en probeer de video binnen een 60 seconden tijdspanne te creëren. Er is bijna geen vaardigheid nodig om een dergelijke promotie te maken en het is niet onmogelijk om kopers voor dit soort Hoppers te vinden. Het is waarschijnlijker dat dit soort Hoppers een grote hoeveelheid verkeer krijgt omdat:

A. Ze interpersoonlijk zijn en geeft de gepromote website positieve feedback en getuigenissen.

B. Er worden altijd nieuwe websites gecreëerd die verkeer en video’s willen die meer verkeer kunnen creëren.

Het fijne ervan is dat u zojuist een paar minuten hebt besteed aan het maken van een video, dat maar een beetje tijd in beslag nam. Sommige 5eurohopper verkopers integreren een soort van gimmick in hun video’s waardoor ze meer opvallen dan andere Hopperaanbiedingen. U kunt dat ook doen als u wilt en dan kunt u pronken met een vaardigheid die anders maar een beperkte blootstelling krijgt. Er zijn honderden Hoppers die je kan vinden wat eenvoudig zijn te doen en nemen slechts enkele minuten in beslag. Door het nemen van de tijd om dit soort Hoppers te onderzoeken kunt u eenvoudig ideeën vinden en geïnspireerd worden over wat u zou kunnen aanbieden.

5eurohopper ideeën om u te laten starten

Als u ideeën nodig heeft om te beginnen, dan is dit wat u moet doen. U zult een persoonlijke lijst willen creëren van dingen die U kunt doen en u kan aanbieden als een service op 5eurohopper. Denk na over je vaardigheden als schrijver. Kun je schrijven? Word copywriter voor content creatie. Verkoop uw diensten als schrijver. Als u weet hoe u met foto-editing software moet werken, zoals Photoshop, kunt u het bewerken van afbeeldingen of optimalisatie voor anderen aanbieden. Als u weet hoe u met content management systemen zoals WordPress, kunt omgaan kunt u uw diensten aanbieden met het helpen opzetten van WordPress websites. Kortom, alles wat U kunt doen, kunt u verkopen als een Hopper. Hopper ideeën om aan te bieden zijn: • • • • Product of Dienst reviews Video Testimonials artikel schrijven Inventarisaties, stock foto’s nemen Het verzenden van een telefoon telegram, versturen van een postkaart vanaf uw locatie, het versturen van een brief. Iets anders dat je eventueel kunt doen als een service.
Misschien kunt u lessen voor muziekinstrumenten die u onder de knie hebt aanbieden. Als u een blog heeft kunt u een beoordeling voor nieuwe producten schrijven. Misschien hebt u een talent zoals zingen. U bent goed in iets, dan probeer dat dan te gebruiken voor uw Hopper. Dit is vooral handig als u met plezier werkt tijdens het maken van uw Hoppers, waardoor u weer meer plezier krijgt door te doen wat je leuk vind en dat weer voor anderen te doen. De mogelijkheden zijn eindeloos en zo lang u bereid bent om iets
te vinden waar u goed in bent kunt u € 5 Hoppers blijven aanbieden aan uw klanten.

Maak oogverblindende Hoppers

Het creëren van een Hopper is eenvoudig en u moet gebruik maken van een paar opmaak trucs om het beste uit uw aanbiedingen te halen. Om een Hopper te maken, hoeft u alleen maar te klikken op de knop “Plaats een nieuwe Hopper die u vind aan de bovenkant van de menu balk. Kies een relevante titel, schrijf een beschrijving in het tekstvak en kies de categorie, schrijf de speciale instructies aan de koper, vul trefwoorden in en de tijd dat het zal duren om uw bestelling te voltooien, kies een afbeelding voor uw Hopper.

Gebruik hoge kwaliteit afbeeldingen voor uw Hoppers

Het beste wat u zou kunnen doen om u verkopen van uw Hoppers aan uw publiek te verhogen is een foto van een hoge kwaliteit te gebruiken. Hoppers met zeer eenvoudige of slechte kwaliteit beelden komen over alsof de verkoper te lui was om tijd te besteden aan het creëren van de Hopper, zodat het over zal komen dat de aanbieder ook lui gaat zijn met niet de tijd nemen om de bestelling met het beste van hun inzet af te ronden. Als uw Hopper niet kan worden weergegeven op een eenvoudige manier, probeer dan beeldmateriaal te gebruiken die uw Hopper beschrijft. Als u bijvoorbeeld een schrijf dienst aanbied, neem dan een foto van een stuk papier met wat tekst op de pagina, zoals “Professionele schrijf diensten” of iets dergelijks. Zolang u de ogen van de kopers weet te vangen met uw afbeelding krijgt u verkeer naar uw Hoppers.

Gebruik de juiste zoekwoorden

Natuurlijk kunt u min of meer weten dat mensen Hoppers op basis van zoekopdrachten zullen vinden. Het is belangrijk om de juiste trefwoorden te gebruiken om door kopers die graag € 5 overhandigen gevonden te worden. Je hebt twee plaatsen waar je zoekwoorden kunt zetten, in de titel van je Hopper en als tags om de Hopper te beschrijven. Als u bijvoorbeeld een video logo aanbied, , wilt u het woord “logo” in uw titel hebben zoals “Ik zal voor € 5 een 30 seconden video met uw logo maken” . Het sleutelwoord helpt de gebruiker uw Hopper te vinden. De tags worden gebruikt om alternatieven te bieden op “logo”, zodat mensen het kunnen vinden als ze gebruik maken van verschillende zoekwoorden. Mogelijke opties zijn “aanbeveling”, “beoordeling” en “promotie”. Als kopers deze zoektermen op deze manier gebruiken kunnen ze uw “video logo” Hopper vinden.

Duidelijke titel en beschrijving.

U wilt uw titel en beschrijving voor uw Hopper zo duidelijk mogelijk laten zijn. U wilt dat uw kopers begrijpen wat ze van u kopen en wat hun mogelijkheden zijn. Als u meer informatie nodig heeft van uw koper vermeld dat dan in het tekstvak koper instructies. Vertel ze wat je wel en niet kunt zodat zij uw bestelling niet kopen terwijl u niet kunt verstrekken wat ze nodig hebben.

Stel een realistische Levertijd in!

U wilt uw klanten niet vertellen dat iets dat normaal een week duurt, u er slechts een dag voor nodig heeft om het af te afmaken. Zelfs als u iets aanbied dat slechts enkele minuten in beslag neemt, is het belangrijk om jezelf een realistische tijdsduur te geven om te leveren. U weet nooit wanneer er iets zou kunnen gebeuren dat ertoe leid dat u een aantal vertragingen oploopt dat zal resulteren in negatieve feedback die de kopers achter laten voor het niet leveren binnen de u vermelde leveringstijd.

Zorg voor duidelijke instructies voor de inkopers

Hoe duidelijker uw instructies voor de koper, des te sneller kunnen ze alle informatie verstrekken die u nodig hebt, zodat u uw bestelling op tijd kunt voltooien. Alle informatie over het onderwerp van een artikel, de grootte van een armband, een referentiebeeld om te gebruiken voor een tekening, de naam van de persoon waarvoor u zingt, etc., is belangrijk om te hebben. Al deze informatie is van belang voor uw Hoppers die deze gegevens vereisen zodat u de klus kunt klaren . Het is ook belangrijk voor de koper om deze instructies meteen te geven zodat de verkoper niets meer hoeft te bespreken door middel van onnodige berichten met de koper.

Maak een video voor je eigen Hopper

Het is volledig optioneel om een video voor uw hopper te creëren, maar u krijgt zeker meer weergaven op die manier.. Video’s zijn vaak een heel mooi voorbeeld van wat uw vaardigheden zijn en dient als een voorbeeld van uw werk, vooral als het gaat om het uitvoeren er van. Gebruik video voor uw hopper om te profiteren van de toegenomen Hopper aanbiedingen weergave en mogelijke verkopen te maken door het overtuigen van kopers met uw video’s.

5eurohopper Traffic

Het krijgen van verkeer naar uw Hoppers is essentieel om kopers te krijgen. U hoeft geen cent uit te geven om het woord rond te laten gaan over uw Hoppers Met een paar makkelijk te gebruiken traffic opties.

Social Media

Social media is iets dat wordt gebruikt door enkele honderden miljoenen mensen en kan een grote hoeveelheid verkeer opleveren op basis van de manier waarop u met deze systemen werkt . Facebook is misschien wel een van de meest populaire sociale media websites op dit moment. Iedereen en zelfs hun moeder hebben waarschijnlijk een Facebook-account en ze zijn voortdurend bezig met het delen van interessante dingen die ze online vinden. De kans is groot dat u een Facebook-account hebt of iemand kent die er een heeft die het woord wel naar buiten wil brengen over uw Hopper. Zo niet, dan kunt u er een maken en beginnen met het leggen van contacten met mensen die u al kent en zelfs met complete vreemden. Door het plaatsen van links naar uw Hopper op de Facebook-pagina kunt u zelfs duizenden views krijgen op dezelfde dag. Twitter is ook een ander social media gigant met meer dan 300.000 tweeted boodschappen om het uur in de piekuren (en groeiende). Met miljoenen gebruikers, Twitter is een eenvoudige manier om het woord over uw Hopper naar buiten te brengen. Zorg ervoor om de hash tags van #5eurohopper # € 5, #goedkoop en andere gerelateerde termen te gebruiken in combinatie met een geoptimaliseerde link naar uw Hopper aanbieding. Hoe meer volgers u heeft, hoe sneller u het woord kunt verspreiden.

Forums

Veel forum websites zijn gespecialiseerd en houden zich bezig met verschillende soorten van onderwerpen. Als uw Hopper aanbieding is gerelateerd aan een dergelijk forum, is het zinvol om links naar uw Hopper op dit soort forums te posten. Profiteer van forums die grote hoeveelheden verkeer en gebruikers hebben om de beste kans te krijgen voor verkeer naar en vertoning van uw Hopper.

Gratis Advertenties

Afgezien van Marktplaats, zijn er verschillende gratis online advertentie diensten beschikbaar waar u uw Hopper zou kunnen plaatsen. Zij zullen de advertentie plaatsen en je hoeft alleen maar te wachten op het verkeer. Het is niet gegarandeerd dat je het verkeer zal krijgen, maar u kunt altijd proberen en dat zal op de lange termijn helpen. Houd advertenties beknopt en to the point en vergeet de link naar uw Hopper niet.

Reputatie opbouwen

Krijg nooit negatieve feedback. Dat is geen suggestie, het is iets dat u nodig heeft om naar te streven en om ervoor te zorgen dat degenen die uw Hoppers zien begrijpen dat u serieus bent over wat u aan te bieden heeft en bereid bent om uw werk goed te doen. Bied 100% tevredenheid aan en pas uw Hopper aan totdat uw klant tevreden is. Dit zal helpen om een betere ervaring voor uw klanten te bieden en ervoor te zorgen dat uw feedback score onberispelijk blijft. De enige keer dat u dit niet kunt doen, is wanneer de koper geheel onredelijk is. Wees altijd beleefd en professioneel met klanten en neem de tijd om alle vragen die kunnen komen te beantwoorden. Vergeet niet te vragen voor commentaar en feedback voordat de klant hun uiteindelijke beoordeling van uw dienst of product gaan geven. Dit zal helpen om negatieve beoordeling te voorkomen door het verstrekken van een manier om problemen te verhelpen.. Leveren nooit uw diensten of producten te laat. Als het u toch ooit zou gebeuren probeer dan om altijd te compenseren voor de vertraging door het aanbieden van een extra bonus of andere extraatjes voor de Hopper die u te laat hebt voltooid.

Versla uw concurrentie

Als je echt de beroemdheid wilt, bied dan meer aan dan wat uw concurrenten aanbieden. Dit zal uw dienst gunstiger maken en kosteneffectief zijn voor de koper. Eindig je Hoppers in een kortere periode. Als u sneller dan uw concurrenten bent zult u worden gezien als een meer betrouwbare bron en u kunt zo gemakkelijk de klanten krijgen van uw concurrentie, en voor goede reden.

Verhoog de zichtbaarheid – Maak Meer Hoppers

Als u gezien wilt worden, moet u zichtbaar zijn. Om de zichtbaarheid te verhogen, moet u regelmatig nieuwe Hoppers uitgeven en op de hoogte blijven van de aanbiedingen omdat er aanbiedingen veranderen of erbij komen. Uw Hopper word namelijk naar beneden geduwd op de lijst als nieuwe Hoppers zijn gemaakt. U kunt ook links naar gerelateerde Hoppers in uw nieuwe Hopper plaatsen en er is de automatisch gegenereerde “meer Hoppers van deze verkoper” aan de onderkant van uw nieuwe Hopper aanbiedingen.

Plaats uw Hoppers als Featured (extra opvallend)

Featured Hoppers zijn de eerste resultaten in hun categorie
Een belangrijk punt om een 5eurohopper beroemdheid te worden is om uw Hoppers extra te laten opvallen. (featured) Dit vereist een behoorlijke hoeveelheid werk en kan worden bereikt door:

• Origineel zijn met het aanbieden van een zeer unieke dienst of product. Als u een van de enige mensen bent met wat u aanbied met een bepaalde verkoop van een product of dienst, dan krijgt u meer verkeer en meer omzet.

• Het hebben van een snelle doorlooptijd van uw bestellingen is een belangrijk onderdeel voor het krijgen van het label Featured. Hoe sneller u uw bestellingen afhandelt hoe beter uw Hopper er uit ziet en uw klanten zullen blij zijn. 100% positieve feedback van uw klant is nodig om als Featured te worden gekenmerkt. Zelfs als het nodig is om een aantal aanpassingen als klantenservice te doen om uw feedback te repareren, doe dat om “featured” te worden gekenmerkt. Zelfs als de klant onredelijk is kunt u ook een terugbetaling aanbieden in ruil voor een positieve feedback rating. Haal meer omzet is echt een sleutel om te
worden aanbevolen als Featured. Profiteer van alles wat je kunt om meer omzet te maken en de positieve feedback die nodig is binnen te halen om uw Hopper Featured te maken.

Plaats uw Hoppers als Feautured (Extra opvallend)

Aanbevolen Hoppers zijn de eerste resultaten in hun categorie
Een belangrijk punt is om een 5eurohopper bekendheid te worden om uw Hoppers te laten opvallen. (Aanbevolen) Dit vereist een behoorlijke hoeveelheid werk en kan worden bereikt door:

• Een origineel en zeer unieke dienst of product aan te bieden. Als u met wat u te bieden heeft in een bepaalde verkoop van een product of dienst een van de weinige mensen bent, zult u meer verkeer en meer verkoop te krijgen.

• Na een snelle doorlooptijd van uw bestellingen is een belangrijk onderdeel het krijgen van het tabblad Aanbevolen(Featured). Hoe sneller u omgaat met uw bestellingen en hoe beter uw Hopper er uitziet zullen uw klanten blij zijn. 100% positieve feedback van uw klant is vereist als Featured te worden gemarkeerd. Zelfs als het nodig is om een ​​aantal aanpassingen te doen als klanten service om uw feedback te repareren , doe het om "featured" te worden gemarkeerd. Zelfs als de klant onredelijk is, kunt u ook een terugbetaling bieden in ruil voor een positieve feedback rating. Haal meer omzet is echt een sleutel om tot aanbevolen gekenmerkt te kunnen worden. Profiteer van alles wat je kunt om meer omzet te maken en om de positieve feedback te krijgen die nodig is om ervoor te zorgen dat uw Hopper het label "featured krijgt.

Verdubbel uw winst

U wilt uiteraard meer geld wilt verdienen met uw Hoppers en minder werken en meer bij de hand hebben wanneer u verkoopt. Dit is mogelijk met de meeste Hoppers met enkele eenvoudige winst uitbreiding technieken.

Laag kopen en hoog verkopen – outsourcing

Outsourcing is zeker een van de beste manieren om meer te maken van uw winst. Laten we zeggen, bijvoorbeeld dat je een dienst verleent aan een website door het geven 1000 views. Natuurlijk kunt u de tijd nemen om het zelf te doen en dan € 4 ontvangen als compensatie aan uzelf. Aan de andere kant, kunt u een Hopper die 5000 views biedt voor een website voor € 4 te vinden. Door het gebruik van deze dienst met 1000 views op een site, met de andere 4000 op 4 andere websites te krijgen, heb je de mogelijkheid om € 4 om te zetten in € 20 met eenvoudige outsourcing. Dit is mogelijk met allerlei zaken met inbegrip van fysieke producten. Als u bijvoorbeeld handgemaakte sieraden maakt, kunt u in staat zijn om een bron te vinden die ze voor goedkoop verkoopt per doos of lading en u verkoopt dan een € 2 sieraad voor € 5. Langzaam maar zeker zult u winst maken met uw inspanningen in outsourcing.

Wijzig uw aanbieding nadat u meer beoordelingen heeft gekregen

Zodra u veel positieve reacties heeft gekregen voor een specifiek Hopper, kunt u proberen de Hopper te veranderen door bijvoorbeeld minder voor dezelfde prijs, of hetzelfde ding voor een grotere prijs aan te bieden. De feedback die u ontvangen heeft op uw Hopper blijft en u kunt gewoon minder werk voor dezelfde hoeveelheid geld doen. De feedback helpt kopers te overtuigen dat de service is goed, zelfs als ze minder krijgen dan wat eerdere kopers in het verleden hebben ontvangen.

Aanbieden als “Express”

Als u Express toevoegt kunnen kopers ervoor kiezen om extra te betalen zodat hun bestelling meteen sneller voltooid word met voorrang op wachtrij bestellingen. Dit is een eenvoudige manier om een beetje meer te krijgen en nog steeds hetzelfde werk doen.

Maak Meer Hoppers

Het halo-effect is iets dat goed is voor je Hoppers. Hoe meer Hoppers u maakt hoe meer views u ontvangt. Niet alleen voor uw nieuwe Hoppers, maar ook om uw reeds bestaande Hoppers. Dit biedt veel meer mogelijkheden voor meer omzet, die op zijn beurt, uw winst zal verdubbelen.

Diensten aanbieden en uitbesteden aan 5eurohopper

U kunt zelfs 5eurohopper gebruiken voor de aankoop van Hoppers van andere verkopers als een outsourcing-bewerking. U kunt artikelen verkopen die u hebt gekocht op 5eurohopper voor €20 en €15 winst maken. Dit is alles afhankelijk van wat u wilt outsourcen om uw winst te behalen.

Verbreed uw business

Misschien wilt u uitbreiden buiten 5eurohopper. Het is belangrijk om je te vertakken naar daar waar je meer geld kan maken en een betere beloning krijgt voor uw diensten

Bied uw service elders aan met behulp van uw reviews van 5eurohopper.

Zodra u een grote hoeveelheid feedback heeft gekregen op uw Hoppers kunt u die gebruiken als bewijs van de kwaliteit van uw werk. Ook al is uw 5eurohopper feedback van particulieren ,toch kunt u bewijzen aan anderen dat u een goede kwaliteit werk levert waar u eigenlijk meer voor zou moeten vragen.

Leads vastleggen

Als u leads wilt gebruik dan 5eurohopper om mensen te laten kennis maken met u hoofddiensten. Voor € 5 kun je 5eurohopper gebruiken om een kleine dienst aan te bieden waarvoor u normaal meer voor betaald zou krijgen. Zodra de hopper is geserveerd aan een potentiële klant, kunt u regelingen voor een grotere orde bespreken van uw volledige diensten.
Voeg een bonus toe om u te contacteren. Bied bonus items of services aan voor het contact met u op te nemen over de diensten buiten 5eurohopper, vooral als ze waren verwezen via uw 5eurohopper profiel of door één van uw Hopper aanbiedingen… Dit is een geweldige manier voor een goede relatie met klanten op te bouwen.

Volg berichten verzenden

De koper kan iets nieuws te zeggen hebben en zij kunnen uitgebreide getuigenissen aanbieden die u op uw websites of op andere locaties waar u van plan bent uit te breiden kunt gebruiken.

UA-80229867-1 support
Need Help?
Skype Chat
Faq & Tutorial
How it works
Support Ticket